We understand, we deliver.

Íme 6 optimalizációs tipp, hogy több YouTube nézőt szerezzA YouTube-ot a legtöbben szórakozásra használják, de a felhasználók töltenek fel videót minden témáról, így mindenki megtalálhatja a számára érdekes tartalmat. A YouTube a Google kereső után a második legnagyobb keresőszolgáltatóvá vált, amin havonta 3 milliárd keresést hajtanak végre, így nagyobb forgalmat bonyolít, mint a Bing, a Yahoo és az Ask.com összesen. Te hány nézőt érsz el a saját YouTube csatornáddal? Biztosan kihasználsz minden lehetőséget a csatornád népszerűsítéséhez?

Nagy előnyre tehetsz szert, ha a márkádat vagy személyes csatornádat optimalizálod erre a felületre. A kiemelt előnyökről és a videó SEO-ról egy korábbi cikkünkben írtunk, mindenképp olvasd el!

Ebben a cikkben az előzőt kiegészítve, konkrét tippeket és példákat mutatunk, amiket ha megfogadsz, új nézők ismerhetik meg a videóid és találnak rá a csatornádra!

1. Találd meg a tökéletes címet!

A videód címe olyan, mint egy weboldal HTML címe, ami egyrészt informálja a YouTube közösséget a videód tartalmáról, másrészt a YouTube keresőjében megtalálhatóvá teszi a videódat. Ezért fontos, hogy a videó kiemelt kulcsszavát vagy kifejezését belefoglald a címbe, ami nem csak videó megtekintésre ösztönzi a felhasználókat, de akár több helyen is megjelenhet a videód, pl. a Google keresőben.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com