We understand, we deliver.

Idén már nem kell tartani a PingvinektőlHivatalosan is közölték, hogy Pingvin algoritmus frissítés már nem lesz idén, ami így már hivatalosan is ellentmond, egy másik hivatalos Google szócső, Gary Illyés korábbi kijelentésének.

Vagyis megy a szokásos Google kavarás az algoritmusok terén, ami vélhetően az alábbiakra vezethető vissza:

  • A Google is csak egy cég, ahol hús-vér emberek dolgoznak és mint ilyenek, szeretnének szabadságra menni, főleg karácsonykor. A helyükben én sem vállalnék be egy ilyen volumenű frissítést, mert ha bármi rosszul sül el, akkor azonnal azzal támadnák őket, hogy miért nem hárítják el a problémát azonnal és miért vannak ilyenkor szabin a fejlesztők.
  • Az algoritmus frissítés technikai háttere még nem áll készen igazából és elhamarkodottak voltak a korábbi nyilatkozatok. Erre is láttunk már sok példát.
  • Igazából már kész vannak mindennel, a szabik sem okoznának gondot, egyszerűen csak stratégialilag jobb megoldásnak tartják jövő év elejére tolni a frissítést.
Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com