We understand, we deliver.

Ha HTTPs migrációra készül, itt van egy feladatlistaMióta a Google bejelentette, hogy a HTTPS használata rangsorolási faktor is, weboldalak tömegével álltak át és érdekes módon nem biztonsági okokból, hanem a várható SEO előnyök kihasználása végett.

https migráció feladatlista

Bár a Google korábban publikált egy javasolt lépés sorozatot a helyes átálláshoz, de ez közel sem volt teljeskörű. Aleyda Solis nemzetközileg is elismert SEO szakértő éppen ezért már publikált a MOZ oldalán a témában, azonban a visszajelzések alapján szükségét érezte, hogy összerakjon egy komplett feladat listát a migrációhoz.

A feladatlista elérhető egy Google Docs-ból és szabadon megosztható bárki számára ide kattintva!

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com