We understand, we deliver.

Hogyan tűnj ki a tartalomgyártók közülGondolkodtál már azon, hogy a YouTube nézői milyen sok tartalom és csatorna közül tudnak választani? Napjainkban egyre több tartalomgyártó indít YouTube csatornát annak reményében, hátha ezen a platformon talál rá a közönségére. A nézőkért folytatott piaci verseny már a YouTuberek között is megfigyelhető. Éppen ezért jogosan merülhet fel benned a kérdés: Hogyan keltsem fel a feliratkozók figyelmét? Milyen eszközökkel lehet saját közönséget kialakítani? A következő néhány pontban olyan tanácsokat fogunk neked adni, amivel könnyedén ki tudsz majd emelkedni a tartalom előállítók tömegéből. Nézzük meg, hogyan lehetsz egyedi YouTuber…

  1. Adj egyedi külsőt csatornádnak

A csatornád egyik legfontosabb része a fejléc (channel art vagy banner). Gondolj úgy a csatornád kezdő oldalára, mint egy kirakat. Ugyanis ez az a dolog, amit az emberek először pillantanak meg amikor rád találnak. A fejléc nagyban segíti az embereket abban, hogy megértsék miről is szól a csatornád. Szerepelhet rajta a neved, egy fotó rólad, akár egy logó, vagy a további közösségi média elérhetőségeid. Sőt az is megjelenhet rajta, hogy milyen időközönként publikálsz videókat.

Próbálj kialakítani egy egyedi stílust, amely alapján a jövőben könnyen felismerhetnek a nézőid. Ilyen stílus elemek lehetnek egyedi design vagy szín variációk – és ezt érdemes a csatorna többi grafikai elemében (egyedi indexképek, márkázás, stb.) is következetesen használni.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com