We understand, we deliver.

Hogyan készíts thumbnailt YouTube videóidhoz PhotoshoppalSzerencsére egyre többen használnak egyedi thumbnail képet, de csak kevesen tudják, milyen szempontok szerint készítsék el, vagy egyáltalán hogyan kell elkészíteni egy indexképet. Most megszerezhetsz minden szükséges tudást!

Először tisztázzuk: milyen egy jó thumbnail kép?

Tisztázzuk, hogy milyen szempontokat kell mindenképpen figyelembe vennünk, amik nélkül eleve nem tudnánk jó thumbnailt készíteni, attól függetlenül, hogy mennyire kezeljük jól a grafikai szerkesztő programok bármelyikét!

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_linkedin:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com