Segíthetünk?

Blog

Hírek

2015. szeptember 24.

Hogyan javíthatsz a linképítési stratégiádon

A linkfejlesztési stratégiádat illetően talán tudunk néhány olyan tanáccsal szolgálni, amivel kevesebb erőfeszítéssel, ráadásul hatékonyabban tudsz dolgozni.
Alább olvashatsz pár hasznos tippet:

strategic vision2

  1. Válassz egy link partnert a konkurenciából, akár külföldi vetélytársat, majd amennyiben lehetséges, szerezz tőlük linkeket!

  2. Ha webfejlesztőt keresel, akkor válassz olyat, aki rövid időn belül képes elvégezni a rábízott feladatokat, ahelyett, hogy hónapokig várnál egy link elhelyezésére. Keress rá a legutóbbi bejegyzésre, frissítésre és nézd meg, hogy tartalmaz-e külső hivatkozású linkeket!

  3. Légy tisztában azzal, hogy ki a célközönséged! Ki az a személy, akivel felveszed a kapcsolatot? A honlap tulajdonosa, akinél nem kell várni bizonyos döntések vagy kérések átfutására, vagy egy olyan személy, aki jogosult link elhelyezésre? Keresd meg az online fellelhető információkat ezekről a személyekről! Ha lehetséges, hívd fel, vagy beszélj vele személyesen, mert néhány szóváltás is elengedő lehet a közös álláspontok egyeztetéséhez.

  4. Gyakori hiba, hogy elmarad a link elhelyezése céged megemlítésekor, valamint a szöveg olyan tartalmi részeinél, ahol a további részletek megismerése szükséges. Ügyeljünk arra is, hogy rávezető információk hiányában egy link önmagában nem sokat ér, mert nem kelti fel ahhoz az érdeklődést, hogy bárki rákattintson. Például egy időszakos promóció részleteinek megtekintése céljából beszúrt link lehet figyelemfelkeltő.

  5. Sokkal könnyebb termékekkel kapcsolatos információkkal magas kattintás számot elérni, amit ugyan konkrét termékek hirdetésével is elérhetünk, de ez utóbbi több ráfordított időt igényel.
Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!