We understand, we deliver.

Hogyan javíthatsz a linképítési stratégiádonA linkfejlesztési stratégiádat illetően talán tudunk néhány olyan tanáccsal szolgálni, amivel kevesebb erőfeszítéssel, ráadásul hatékonyabban tudsz dolgozni.
Alább olvashatsz pár hasznos tippet:

strategic vision2

  1. Válassz egy link partnert a konkurenciából, akár külföldi vetélytársat, majd amennyiben lehetséges, szerezz tőlük linkeket!

  2. Ha webfejlesztőt keresel, akkor válassz olyat, aki rövid időn belül képes elvégezni a rábízott feladatokat, ahelyett, hogy hónapokig várnál egy link elhelyezésére. Keress rá a legutóbbi bejegyzésre, frissítésre és nézd meg, hogy tartalmaz-e külső hivatkozású linkeket!

  3. Légy tisztában azzal, hogy ki a célközönséged! Ki az a személy, akivel felveszed a kapcsolatot? A honlap tulajdonosa, akinél nem kell várni bizonyos döntések vagy kérések átfutására, vagy egy olyan személy, aki jogosult link elhelyezésre? Keresd meg az online fellelhető információkat ezekről a személyekről! Ha lehetséges, hívd fel, vagy beszélj vele személyesen, mert néhány szóváltás is elengedő lehet a közös álláspontok egyeztetéséhez.

  4. Gyakori hiba, hogy elmarad a link elhelyezése céged megemlítésekor, valamint a szöveg olyan tartalmi részeinél, ahol a további részletek megismerése szükséges. Ügyeljünk arra is, hogy rávezető információk hiányában egy link önmagában nem sokat ér, mert nem kelti fel ahhoz az érdeklődést, hogy bárki rákattintson. Például egy időszakos promóció részleteinek megtekintése céljából beszúrt link lehet figyelemfelkeltő.

  5. Sokkal könnyebb termékekkel kapcsolatos információkkal magas kattintás számot elérni, amit ugyan konkrét termékek hirdetésével is elérhetünk, de ez utóbbi több ráfordított időt igényel.
Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com