We understand, we deliver.

Hogyan indítsd el nulláról a saját YouTube csatornádat?Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan is kezdjünk neki saját YouTube csatornának? Nem könnyű feladat, főleg ha korábban sosem volt még hasonlóval dolgunk. Szorgalom és nagyon nagy kitartás kell hozzá. A következőkben segíteni szeretnénk azoknak, akik a nulláról indítják YouTube munkásságukat. Íme 6 tipp, amivel a nulláról könnyebben tudjuk elindítani csatornánkat!

  1. Indítsd el azonnal!

Szeretnél Youtube csatornát? Ha igen, kezd el azonnal a videók gyártását! Ne halogasd, vagy keresd a tökéletes pillanatot. Ahhoz, hogy követőket szerezz szükséged van pár csatorna indító videóra, hiszen egy üres oldalra senki sem akar feliratkozni. Amint megvan az ötlet, készülhetnek is a tartalmak és töltheted is fel a csatornádra. Bár lehet, hogy a kezdeti videóid nem lesznek életed alkotásai, gondolj arra, hogy valahol el kell kezdeni. Hidd el, a nagy YouTuberek is így indultak, ők is végig járták ezt a tanulási folyamatot.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com