We understand, we deliver.

Hogyan hat az online térre az új koronavírus?Egyre nagyobb a bizonytalanság és a pánik az új koronavírus miatt és körül. Természetesen az online világot, így az online hirdetéseket sem kerüli el a téma. 

Szakértők a 2020-as év első negyedévére -15%, második negyedévére -20%-os visszaesést jósolnak az utazás és egyéb szektorokban, amelyet a koronavírus érinthet. Gyakorlatilag elmondható, hogy nincs olyan terület, amelyre valamilyen hatást ne gyakorolna az új vírus. 

koronavirus_0

Nem csak negatív következmények vannak, akadnak olyan területek is, ahol egyértelműen nő a kereslet, mellyel a kínálat is igyekszik lépést tartani. Várhatóan kereskedelem, fogyasztásra kész termékek, ahol van kiszállítás, otthoni szórakoztatás fogja a FB forgalom 35-40%-át kitenni.

Komoly keresleti és kínálati gondokat okozhat, pl a Kínából érkező áruk iránti érdeklődés csökkenés, ezért sokkal több ideig kell hirdetniük, hogy az árukészlet elfogyjon.

Egyes cégek többet költenek a digitális büdzséjükre, pl. akiknél sok rendezvényt, konferenciát és egyéb eseményt töröltek és onnan számított bevételre, azok most többet költenek majd online-ra, hogy behozzák az ezektől való elesésüket.

Sok minden változik, és fel kell kötni a nadrágunkat, hiszen nem rövid időszakról van szó. Előreláthatólag az év 2. Felében fogják a vállalkozások a lemaradást behozni és ott nőni fog a költés a digitális csatornákra.

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com