We understand, we deliver.

Hogyan duplázd meg forgalmad videó SEO-val?A videók adta lehetőségeket nagyon kevesen használják ki. Pedig az utóbbi években jelentősen nőtt a videónézettség, ami az elkövetkező években tovább fog növekedni több tanulmány szerint is. A Cisco azt jósolja, hogy 2021-re a globális internetfogyasztás mintegy 80 százaléka lesz videó tartalom, valamint 2016 és 2021 között a globális internetes videoforgalom ötszörösére nő. Ezért most még épp időben vagy, hogy a videó készítést is bevond a SEO és tartalom előállítási stratégiádba. De hogyan kezdj neki?

Optimalizáld a tartalmaid a világ második legnagyobb keresőmotorjára, a YouTube-ra!
Számtalan lehetőséget rejteget magában a video SEO 2018-ban.
Január 24-én Clayton Johnson tartott egy webinart, amin arról beszélt, hogy hogyan lehet elkezdeni egy márkát felfuttatni a videó adta lehetőségekkel 2018-ban.

Videó optimalizálás: Miért van rá szükség?

Talán sokat dolgoztál az elmúlt években weboldalad technikai fejlesztésén és sok hasznos tartalmat hoztál létre annak reményében, hogy jobb pozícióban jelenhessen meg a Google keresőben. De a világ legnagyobb keresőjében sok versenytársad is ugyanezen fáradozik. Már az is kihívást jelent, hogy a Google első találati oldalán megjelenj, nemhogy az első pozícióban! Honlapod oldalainak többsége akár egyáltalán nem jelenik meg a keresőben. Ha ebbe belenyugszol, akkor ezeket veszni hagyod.

A már meglévő bejegyzések (pl. blog posztjaid) maximális eléréséhez csak bele kell foglalnod a bejegyzések tartalmát videókba és közzétenni YouTube-on. A népszerű videómegosztó platform több mint egymilliárdos aktív felhasználói bázissal rendelkezik. Ez hatalmas piac, amelyre érdemes befektetni.

Ha jól lettek optimalizálva  a videóid, akkor megfelelő eredményeket fogsz kapni a YouTube-tól. Nem lesz harc a minél jobb pozíció eléréséért, mint a Google kereső esetében, mert a legtöbb forgalom a YouTube keresésekből és az ajánlott videókból fog származni.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com