We understand, we deliver.

Hirdetések megjelenítése IGTV-benAz IGTV hatalmas lehetőség a tartalomgyártók számára, hogy kapcsolatba léphessenek rajongóikkal. Az IGTV-hirdetésekkel pedig újabb új módszert kínálkozik arra, hogy pénzt keressenek az általukkomoly munkával előállított tartalommal. 

Az IGTV-hirdetések kezdetben akkor jelennek meg, amikor az emberek rákattintanak, hogy az IGTV-videókat nézzék meg a feedjük előnézetéből.

A videohirdetések mobiltelefonra készülnek és akár 15 másodperc hosszúak is lehetnek. Ezzel egészen új fajta hirdetési formátumok is megszülethetnek, ami talán a platform sajátosságai alapján is fontos lehet.

Az IGTV hatékony és márkabiztos hely lehet majd a reklámozáshoz, mely segít a tartalomgyártóknak pénzt keresni és összekapcsolni a nézőket a saját nagyszerű termékeikkel.

IG TV ads

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com