We understand, we deliver.

Helybővítmények a videóhirdetésekbenSzeptember 13.-a óta a TrueView in-stream, vagy bumper hirdetéseket, valamint fiókszintű helybővítményeket tartalmazó fiókok automatikusan jogosultak a funkcióra.
Az újítás lényege, hogy mostantól a videóhirdetések is jeleníthetnek meg fizikai elhelyezkedésre vonatkozó információkat, mint például cím és útvonal, nyitvatartási idő, illetve képek a vállalkozásról.

Ez remek megoldás azon hirdetők számára, akik offline áruházukba szeretnék irányítani a felhasználókat.

A videókon megjelenő helybővítmények statisztikáit a „Hirdetésbővítmények” fülön tudjátok megtekinteni rászűrve a kampány, majd a kattintás típusára.

Amennyiben nem szeretnétek, hogy a helybővítmények TrueView in-stream és bumper hirdetéseken is megjelenjenek, egyszerűen eltávolíthatjátok azokat az adott kampányból (részletes instrukciókat ITT találtok).

A hír forrása a Google Partners Agency Spotlight 2017/9-es hírlevél.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com