We understand, we deliver.

Hasonló közönség létrehozása LinkedinenA Linkedin frissítette a célzási lehetőségeket, így végre sokkal relevánsabb célközönséghez van lehetőségünk elérni, mint az eddigiekben.

A hasonló közönségek létrehozása már a Google Ads és Facebook felületén is elérhető, a hirdetők pedig előszeretettel használják is. Mostantól a Linkedin is kínálja ezt a lehetőséget, melynek köszönhetően sokkal relevánsabb, a cégünk számára értékes potenciális ügyfelekhez van lehetőségünk elérni.

linkedin-celzas

Néhány pozitív visszajelzés:

We use lookalike audiences as one part of our strategy to drive lower funnel conversions. We were able to reach a highly relevant audience that generated more contacts and leads in a way that was profitable for our clients. —Harold Christensen, Digital Account Director, Labelium

We used interest targeting on our Brand Awareness campaigns and we are extremely satisfied with the results so far! — Matt Campbell, Multi-Channel Marketing Specialist, SAS Institute

A Linkedin szerint a teszt során a cégek akár 5-10-szeres elérést tudhattak magukénak, mindezt úgy, hogy közben azt a közönséget érték el, akik valóban hasznosak számukra. Ehhez mindössze egy megegyező közönség létrehozására van szükség, például feltöltött email lista alapján.

Az újdonságról a Linkedin informált.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com