We understand, we deliver.

Három új funkció az Áttekintés oldalonA Google Ads Áttekintés oldalán egyszerűen átlátható a teljes fiók teljesítménye, ami megkönnyíti a kampányok menedzselését. Az elmúlt hónapokban sok fejlesztés történt e téren a felhasználói visszajelzések alapján. Most három új funkcióval is bővült az oldal.

Először is, már az Áttekintés oldalon is megtekinthetőek és alkalmazhatóak a Javaslatok, így egyszerűbb azoknak megfelelően kezelni a fiókot. Hogy ezek priorizálását is segítsék, már az optimalizálási pontszám is közvetlenül elérhető az Áttekintésben.

További új funkció, hogy az Áttekintés oldal tetején elhelyezett ,,Új kampány’’ gombbal is lehet már új kampányokat létrehozni.

google-ads-uj

Végül, a teljes Áttekintés oldal és az egyes kártyák külön is letölthetőek lettek. Ezáltal egyszerűbbé válik a jelentések írása és a fiók adatainak megosztása.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com