We understand, we deliver.

A Google új formában nyújt információt a jelzáloghitelekrőlA Google már jelzáloghitelre történő keresés esetén is megjelenít kivonatot a keresési eredmények között, ami tartalmaz kalkulátort, videót és lépésről-lépésre segédanyagot. Lássuk, miről is van szó pontosan!


A Google új funkciója (ahogyan az általában lenni szokott) egyelőre csak az USA-ban érhető el, és jelenleg csak mobil eszközökön.

house-167734_1920

Hogyan néz ki a gyakorlatban az újdonság? A ‘mortgage’-ra történő keresés esetén előbb 4 hirdetést jelenítenek meg, majd a jelzáloghitel kivonatát, és utána következnek csak az organikus találatok. A füles tagolás többféle információ megjelenítését is lehetővé teszi.

mortgage

A megjelenített információkat úgy állították össze, hogy a felhasználó a döntési folyamatának bármely fázisában is legyen, elégséges információt találjon a kivonatban. Nagy segítség lehet tehát a Google újdonsága azok számára, akik hitel felvételén törik a fejüket, vagy épp már annak valamelyik fázisában állnak.

A kivonat 4 fő információs része:

  • Jelzáloghitel kalkulátor
  • Jelzáloghitel kamat eszköz
  • Lépésről-lépésre segédanyag
  • Edukációs, informatív videók

A kivonat egyelőre csak mobil eszközről érhető el, és csak a nagy keresési volumenű, általános keresési kifejezések esetén jelenik meg.

A Google a funkció létrehozásához az amerikai kormány Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) szervével dolgozott együtt, bár a kivonatba behúzott adatok forrása még ismeretlen – valószínűleg a Bankrate.com adatait használják.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com