We understand, we deliver.

A Google Trends megújultA Google Trends kétségkivül az egyik leghasznosabb SEO eszköz, mert segítségével úgy találhatunk kulcsszavakat, hogy közben segít megérteni azt, hogy hol, hogyan és mikor használják azokat a userek. Az újdonságokkal pedig további támogatást is kapunk.

Az újdonságok tekintetében három területet emelt ki a Google:

  • új funkciók
  • egyszerűbb navigáció
  • több lehetőség adatok és hírek keresésére

Megújult kinézet

A felületet úgy tervezték újra, hogy szorosabban illeszkedjen a Material Design keretrendszerhez, mely mind asztali gépről mind mobilról megfelelően néz ki:

google-trends-uj

Új kulcsszókutatási funkciók

A Google bejelentése alapján az alábbi újdonságok támogatják a kulcsszókutatást:

  • A keresési trendek bemutatása mind napi mind percenkénti bontásban.
  • A News Lab csapat által kidolgozott új szekciók, melyben minden izgalmas adat megtalálható, a világ minden tájáról.
  • Könnyű hozzáférhetőség a keresési adatokhoz, egészen 2001-ig visszamenőleg, mellyel láthatóvá válik, hogyan változtak a keresési trendek az idő múlásával.
  • Új infografikák, melyekek megkönnyítik az összehasonlítást.

Régiónkénti összehasonlítások

A Google Trends új, színes infografikáival lehetőségünk van régiónkénti megtekinteni, hogy hol mely kulcsszó népszerű. Ez igazán hasznos kutatásokat és elemzéseket tesz lehetővé.

Google Trends SEO eszköz

A Google Trends új funkciói lehetővé teszik, hogy azonosítsuk a kulcsszavakat régiónként, és adott földrajzi területeket célozzunk meg speciális tartalmainkkal vagy információinkkal.

A marketing számos területén hasznos ez, ide értve a tartalommarketinget, a PPC-t, a linképítést, mely területen mind segít maximalizálni a hatást.

 

Ezeken felül akár arról is információt kaphatunk, hogy adott években mik voltak országunkban a legnépszerűbb keresések. Például 2017 Magyarországa az alábbi keresésekben bővelkedett:

2017-magyarorszag-keresesek

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com