We understand, we deliver.

A Google Táblázatokhoz már elérhető az AdWords bővítményA Google AdWords készített egy bővítményt a Google Táblázatokhoz, amellyel gyorsan importálhatod AdWords adataid, és riportokat készíthetsz belőle. Az AdWords fiók adatainak a Google Táblázatokba való letöltése, most már béta verzióban van. 

Kép 1. - Adwords bővítmény a Google Táblázatban

Miután telepítetted a bővítményt, és összekötötted egy AdWords fiókkal, vagy egy Ügyfélközpont fiókkal (MCC), képes leszel kiválasztani a mutatók oszlopait, különböző szegmenseket, valamint a vizsgálni kívánt dátumtartományt. Abban az esetben, ha egy Ügyfélközpont fiókkal (MCC) jelentkezel be, választhatsz több fiókot, és adatokat hozhatsz létre ugyanabba a riportban.  

Amikor elindítod a riportot, az adatok egy új lapon érhetőek el, a hozzárendelt riport névvel.

Amennyiben egy meglévő riportot szeretnél szerkeszteni, úgy térj vissza a bővítmények legördülő menüjébe, és válaszd ki a “Edit a report” lehetőséget. Ez a menüsor, azt a lehetőséget is felkínálja, hogy frissítse a korábbi riportjait, a legfrisebb adatokkal, ahogyan ez a képernyőfelvételen is látható.

Kép 2. - AdWords bővítmény beállítás a Google Táblázatban

Az elkészült riportokat a Google táblázatokon keresztül megoszthatod munkatársaiddal, valamint ügyfeleiddel egyaránt.

Az AdWords bővítmény jelenleg béta verzióban van, és az alábbi linken érhető el: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-adwords-beta/njohbbpepphfnibegmdodeelebojemad/?utm_source=awsocial&utm_medium=LinkedIn&utm_campaign=enP

 

Írásunk a Search Engine Land cikke alapján készült.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_linkedin:
1
essb_pc_twitter:
1

Az Online Marketing világával többnyire még csak most ismerkedik meg.Keresőmarketinges gyakornokként kezdett 2017 áprilisában a Klikkmániánál, és a PPC hirdetések kezelésénél érzi igazán otthon magát. Célja, hogy folyamatosan képezze magát és minél nagyobb tudásra tegyen szert.

Website: https://www.klikkmania.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com