Segíthetünk?

Blog

Hírek

2018. április 23.

A Google Survey globálisan elérhetővé vált

A Google március végén örömmel jelentette be, hogy 50 országra kiterjesztette a Felmérések lehetőségét.

A Survey 2012-es indulásakor a minőségi piackutatást tűzte ki célul a Google, melyet mérettől függetlenül használhatnak a vállalkozások. A piackutatás költségességét és időigényességét szerette volna eszközével csökkenteni.

google-survey

A Google terméke révén könnyedén, gyorsan és megbízhatóan végezhetünk felméréseket. Sőt, a keresőóriás folyamatosan fejleszti is azt. A Surveys 360-nal elindították vállalati verziójukat, mely fejlett célzással és jelentéskészítéssel segíti a cégeket.

Mostantól mindkét verzió felhasználói több mint 50 országban érhetik el a célcsoportjukat. Hogya melyik ez az 50 ország, azt a Google oldaláról megtudhatod.

Ha pedig többre vagy kiváncsi, érdemes megnézned az alábbi videót:

Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

2 hozzászólás

Mintha Magyarország nem lenne benne az 50 országban…

Írta: Gergely
2018. április 23.
Válasz
Klikkmánia

Ha a cikkben található linkre kattintasz, ott látod felsorolva az országokat, melyek között Magyarország (Hungary) is szerepel. 🙂

Írta: Klikkmánia
2018. április 25.
Válasz

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!