We understand, we deliver.

A Google Survey globálisan elérhetővé váltA Google március végén örömmel jelentette be, hogy 50 országra kiterjesztette a Felmérések lehetőségét.

A Survey 2012-es indulásakor a minőségi piackutatást tűzte ki célul a Google, melyet mérettől függetlenül használhatnak a vállalkozások. A piackutatás költségességét és időigényességét szerette volna eszközével csökkenteni.

google-survey

A Google terméke révén könnyedén, gyorsan és megbízhatóan végezhetünk felméréseket. Sőt, a keresőóriás folyamatosan fejleszti is azt. A Surveys 360-nal elindították vállalati verziójukat, mely fejlett célzással és jelentéskészítéssel segíti a cégeket.

Mostantól mindkét verzió felhasználói több mint 50 országban érhetik el a célcsoportjukat. Hogya melyik ez az 50 ország, azt a Google oldaláról megtudhatod.

Ha pedig többre vagy kiváncsi, érdemes megnézned az alábbi videót:

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com