We understand, we deliver.

Google Search Console: új ratings markup riportSzámos újdonsággal kedveskedik nekünk a Keresőóriás. A Search Console újdonságait mindenkinek érdemes használni. Lássuk, mik is ezek.

A Google Search Consoleban mostantól láthatjuk, hogy mely oldalainkra lett implementálva a ratings strukturált adat, és az vajon jól működik-e, vagy sem.

google-search-console-2-1

Ráadásul emellett azt is láthatjuk, hogy hogyan teljesítenek ezek az oldalak a ‘Teljesítmény’ riportban.

Továbbá az úgynevezett ‘Rich Results Test Tool’-lal tesztelni is tudjuk, hogy egy adott oldalon megfelelő-e a markup, vagy sem (hasonlóan a Structured Data Testing Tool-hoz).

Akár kódrészletek tesztelésére is alkalmas lehet, még az implementálás előtt.

Ha implementáljuk a ratings strukturált adatot az oldalunkra, akkor egy 5-ös skálán mért csillagos érték jelenik meg vagy a találati listán a találati elemen, vagy a knowledge panel részeként.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com