We understand, we deliver.

Google Search Console 1 éves adatokkal?John Mueller twitteren tette közzé, hogy az új, továbbfejlesztett Search Console 2018 elején várható.

Mivel a Search Console beta verzióját 2017 nyara óta tesztelik, így mára nagyjából körvonalazódott, hogy mit is várhatunk tőle.

Az egyik legnagyobb újdonság például az, hogy a beta verziót használók már egy éves adatokat láthatnak, egy éves adatokkal dolgozhatnak, ami jelentős előrelépés a jelenlegi 90 naphoz képest.

Az így kapott rengeteg adat minden keresőmarketinges számára teljesebb képet mutat a vizsgált weboldalakról, mely akár az éves összehasonlítást is lehetővé teszi.

Egyre többen próbálhatják ki a Search Console új verzióját, úgyhogy hamarosan mindannyian élvezhetjük annak pozitívumait.

(Cikkünk a Search Engine Journal híre alapján készült.)

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com