We understand, we deliver.

Google Pingvin 4.0: felkészültek a keresőoptimalizálók manipulációjáraMióta nyilvánosak lettek a Google Pingvin 4.0 algoritmusfrissítés részletei, azóta beszélnek a különböző SEO fórumokon arról, hogy miként manipulálható a Pingvin. Gary Illyés, Google webmester elemző szerint a cég felkészült ezekre a tevékenységekre, melyről twitteren beszélt:

Google Pingvin harcos

Szerintünk teljesen mindegy, hogy a Google felkészült-e vagy sem, mert a SEO társadalom csak a teszteknek hisz, így biztos, hogy minden fehér és fekete kalapos eszközt bevetnek majd, hogy kihasználják a Google Pingvin 4.0 pajzson található réseket.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com