Blog

Hírek

2016. október 17.

Google Pingvin 4.0: felkészültek a keresőoptimalizálók manipulációjára

Mióta nyilvánosak lettek a Google Pingvin 4.0 algoritmusfrissítés részletei, azóta beszélnek a különböző SEO fórumokon arról, hogy miként manipulálható a Pingvin. Gary Illyés, Google webmester elemző szerint a cég felkészült ezekre a tevékenységekre, melyről twitteren beszélt:

Google Pingvin harcos

Szerintünk teljesen mindegy, hogy a Google felkészült-e vagy sem, mert a SEO társadalom csak a teszteknek hisz, így biztos, hogy minden fehér és fekete kalapos eszközt bevetnek majd, hogy kihasználják a Google Pingvin 4.0 pajzson található réseket.

 

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!