We understand, we deliver.

A Google nyugdíjazta a lapozó oldalakatA Google hivatalos bejelentése mentén mára nyilvánvalóvá vált, hogy nem használják tovább a prev/next cimkét, azaz a lapozóoldalaknál megszokott elemet.

A Google a Twitteren erősítette meg a hírt, hogy évek óta nem támogatja a rel=next/prev megoldást. Bár a változás egy szemfüles felhasználó által került nyilvánosságra, végül a Google is nyilatkozott az ügyben:

A Google később azt is hozzátette, hogy bár ők már nem, azonban más keresők még alkalmazhatják ezt a lapozást, így érdemes lehet a továbbiakban is használni a jól megszokott megoldást. A Googlebotról úgy nyilatkoznak, hogy elég intelligensnek bizonyul már ahhoz, hogy enélkül is megtalálja a következő és előző oldalakat.

google-prevnext

Természetesen vannak oldalak (pl. az ekereskedelmi oldalak) ahol nem lehetséges erre törekedni, de fontos szem előtt tartani, hogy a felhasználók alapvetően az egyoldalas tartalmakat kedvelik.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com