We understand, we deliver.

A Google március 12-én frissítette algoritmusátMárcius 12-én egy két napos algoritmus frissítés volt a Googlenél, melyet a cég maga is megerősített.

A Google háza táján úgy fest, mostanában több frissítés is zajlik, ugyanis legutóbb március 1-én, azt megelőzően pedig februárban frissítettek.

google-algoritmus-valtozas

Az, hogy az algoritmus változás pontosan mivel is jár, még nem teljesen világos, azonban volt olyan, aki azt állítja, hogy a forgalmi adatok változása nélkül a konverzió száma megemelkedett. A SER felmérése szerint azonban többen épp forgalomnnövekedést tapasztaltak.

A frissítés nem hivatalosan Florida 2 néven fut, mely elnevezést a Google nem erősített meg:

 

Te tapasztaltál valamilyen változást a forgalmadban?

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com