We understand, we deliver.

Google: a könyvtárak és aldomainek kezelése 2016-banEgy állandóan visszatérő téma SEO körökben, hogy mi a hatékonyabb az aldomain-es vagy a könyvtáras szerkezet felépítése a weboldalon és melyiknek milyen előnyei, hátrányai lehetnek. Vagyis, hogy cegem.hu/aloldal1 vagy aloldal1.cegem.hu szerkezetet használunk.

Ismét John Mueller a Google elemzője válaszolt a Hangout-on feltett kérdésekre, melynek röviden és tömören a lényege, hogy a Google-nek ez ma már teljesen mindegy. A feldolgozó algoritmusok eléggé okosak már ahhoz, hogy megértsék mind a két esetben, hogy mit szeretnénk közölni a Google-el.

Mueller azért hozzátette, hogy vigyázzunk az aldomain halmozással, mert annyi gondot azért okozhat, hogy ha teljesen az alkönyvtár szerkezetet szeretnénk kiváltani vele és így nagy mennyiségben alkalmazzauk az aldomaineket, akkor a robotoknak lassabb lehet az oldal beindexelése. Tehát ésszel kezeljük az aldomaineket is.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com