We understand, we deliver.

A Google Képeknél mostantól hirdetésekkel is találkozhatunkAmikor az Egyesült Államokban valaki keres valamit, biztosan a Google felületét keresi fel először. Ez valószínűleg más országokban is hasonlóan működik, ezért új fajta megoldást hozott létre a keresőóriás, ahova már a Képtalálatokat is bevonja.

A kutatás rámutatott arra is, hogy a keresést végzőket magas arányban befolyásolja a vásárláskor a a szöveg mellett a kép is, és gyakran megnézik a Google Képek fülét is. Ezt felismerve döntött úgy a Google, hogy ezen a felületén is lehetőséget biztosít a kereskedelmi ajánlat kommunikálására, és kiterjeszti ide is Shopping hirdetéseit.

Egyelőre (ahogyan az általában lenni szokott) csak egy szűk kiválasztott réteg használhatja ezt a formátumot és találkozhat vele (az indulás óta hirdetők ezrei használják 17 országban).

Shoppable_Image_hirdetes

Ahogyan a példán is látható, ezt nagyjából úgy kell elképzelni, hogy a látogató otthoni irodára keres ötleteket, majd a Google Képtalálatok között böngészve árcimkékkel jelzett ajánlatokra is bukkanhat. Egészen hasonlóan néz ki, mint az Instagram esetében.

Te mit gondolsz erről az újdonságról? Szerinted is hasznos lehet?

 

A hír a Google blogján jelent meg.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com