We understand, we deliver.

A Google elérhetővé teszi, hogy bejelentsük az organikus hamisítvány találatokatA Google fejlesztése által lehetőségünk nyílik a hamis organikus találatok bejelentésére.

Ennek segítségével – manuálisan ugyan -, de jelezhetjük a Google felé, ha saját termékünk vagy brand-ünket illegálisan használja fel valaki, tehát hamisított jószágot (goods) árul.

google-hamis-talalat

Ha hamisítványt látunk, akkor a Google jelenlegi legal troubleshooting oldalán tudjuk jelezni egy form kitöltésével. Az űrlap az alábbi elérhetőségen található: https://support.google.com/legal/troubleshooter/1114905#ts=9814647%2C1115655%2C9814950

Fontos hangsúlyozni azonban, hogy ennek jelentése és elbírálása teljesen manuálisan történik – a küldés után a beküldött panaszt egy dedikált Google munkavállaló megtekinti, és eldönti, hogy jogos-e vagy sem.

A későbbiekekben várható, hogy megfelelő mennyiségű adat összegyűjtése után a Google automatizálni fogja ezt a rendszert.

2012-ben egyébként kiadott egy hasonló frissítést:a Pirate update azt a célt szolgálta, hogy negatívan rangsorolja azon oldalakat, amelyek rendre szerzői jogot sértettek.

Forrás: https://searchengineland.com/google-to-allow-removal-of-counterfeit-goods-from-search-results-335791

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com