We understand, we deliver.

A Google Cégem újdonságaiA Google Cégem két új poszt típust vezetett be, amelyekkel lehetővé vált a vállalkozások számára, hogy kiemeljék termékeiket, ajánlataikat. 

A Google Cégemben létrehozott bejegyzések a lokális kereséseknél és a térkép találatoknál jelennek meg.

google-cegem

Néhány részlet a két új poszt típus kapcsán:

Esemény bejegyzések: bármilyen esemény felvehető, amely elősegíti az üzleti tevékenységet. Meg tudujuk adni a címet, a kezdő- és befejező dátumot, de akár fényképet és videót is használhatunk hozzá. Ezen felül pedig természetesen a megfelelő CTA-t, azaz call-to-action gombot is hozzáadhatjuk az egyéb információkon túl. Jól használható a legkülönféléb események során, például egy könyvesbolt ilyen formában meghirdetheti egy helyi szerző dedikálását.

Ajánlatok: lehetőségünk van bármilyen promóciónkat elhelyezni a Google Cégemben. Az eseményhez hasonlóan itt is meg kell adnunk a címet és a kezdő- és lejárati dátumot. A CTA gomb ebben az esetben automatikusan adódik hozzá ajánlatunkhoz. A bejegyzéshez lehetőségünk van fényképet, videót, kuponkódot, linket hozzáadni, de a feltételeket is ismertethetjük itt. Például egy pizzéria hirdetheti 20%-os kedvezményét a nagy méretű pizzákra.

Ezeken felül az “Újdonságok” és Események” poszt lehetőség is megjelent.

Az újdonságokban általános információkat közölhetünk, de használhatunk hozzá fényképeket, videókat, linkeket, CTA-t és egyéb infokat is.

Az eseményeknél meg tudunk támogatni konkrét eseményeket, és ehhez szintén adhatunk fotókat, videókat és CTA-t is.

Minden hitelesített Google Cégem fiók tulajdonos számára elérhetőek a fenti lehetőségek.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com