We understand, we deliver.

Google Cégem: új funkció étterem-tulajdonosoknakÚjdonság a Google Cégemben: lehetővé vált az éttermek számára menüjük feltöltése. Ez a minden étterem-tulajdonos örömére bevezetett újdonság így megjeleníti azt a mobilról keresőknek.

Hogy hol is érhető el az új funkció? A menüt a Google Cégem felületén az info fülön keresztül szerkeszthetjük. Ugyanitt lehetőség van linket is megadni, ami egyenesen a menühöz navigálja a látogatót.

google-cegem

A tulajdonosoknak ezen a felületen lehetőségük van címet, leírást és árat is megadni ételeikhez. Ezen felül ráadásul akár tagolni is lehet a menüt, például előételekre, főételekre és desszertekre.

Azonban rossz hírünk is van… Bár évek óta fejleszti ezt a funkcióját a Google, ez egyelőre csak az angol piacon érhető el, ahogyan azt a Search Engine Land is megírta.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com