We understand, we deliver.

A Google bejelentette: frissült a Featured SnippetA featured snippetek kereséskor általában a találati lista tetején megjelenő kis dobozok, amik röviden azonnali választ adnak arra a kérdésre, amire rákerestünk.

A featured snippet rendkivül hasznos és jól támoagtja a keresést (pontosabban a találati listát). Valahogy így néz ki, ahogyan az az alábbi ábrán is látható.

kmnews1

Most pedig változtat valamelyest a Google. Bejelentése szerint annyi változás történik, hogy ha egy ilyen találatra rákattintunk, akkor a jövőben a Google ki fogja jelölni magán az oldalon a választ. Tehát egész konkrét választ kapunk a kérdésünkre a Google segítségével.

Természetesen erre csak akkor kerül majd sor, ha a Google 100%-ig biztos abban, hogy ténylegesen a választ, a releváns szöveget emeli ki.

Hirdetőként teendő az üggyel kapcsolatban nincs, nem kell változtatni a kódunkon vagy ilyesmi, semmit nem kell az oldalunkhoz hozzáadnunk, a Google minden oldal esetében így fog eljárni, ahol ezt jónak látja.

Ráadásul a cikk szerint nem csak az AMP oldalak, hanem a sima HTML oldalak esetén is meg fog jelenni ez a szövegkiemelős frissítés (kép alább).

kmnews2

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com