We understand, we deliver.

Google Analytics publikus demo felületA Google mindenki számára elérhetővé tett egy teljesen beállított Google Analytics fiókot, melyben megtekinthető, hogy miként is kéne kinéznie a felületnek a helyes setupot követően. Elsősorban webáruházknak lehet hasznos!

A demo fiók egyébként a Google saját Merchandise Store statisztikai adatait mutatja ezen a felületen, mely innen elérhető. A webáruházban a Google saját márkás termékeit lehet megrendelni, ezért minden alap és kötelező beállítást tartalmaz a Google Analytics fiók, mint az AdWords fiók belinkelése vagy az Enhanced Ecommerce beállítás.

Google-merchandise-store

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com