We understand, we deliver.

Google ajánlás: 2 módszerrel is igazoljuk magunkat a Search ConsolebanJonh Mueller a Google-től azt javasolja, hogy a visszaélések elkerülése végett egyszerre két módszerrel is igazoljuk tulajdonjogunkat a domain felett a Search Console-ban. Elmondása szerint, ennek mindössze biztonsági okai vannak, ha esetleg az egyik azonosítás sikertelenné válik – akár egy rosszindulatú szoftvertámadás, hackelés miatt -, akkor még ott legyen a másik módszer is az azonosításra.

Mueller azt javasolja, hogy töltsük fel az azonosításra szolgáló HTML fájlt és a DNS beállításokat is végezzük el. De ezen kívül még 3 módszer létezik. A lényeg, hogy jobb félni, mint megijedni, ezért érdemes megfogadni a jótanácsot!

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com