We understand, we deliver.

Google AdWords új funkció: KampánycsoportokNéhány fiókban már elérhető a Kampányok csoportosítása, mely nem más, mint a célok beállítása és nyomon követése több kampányban egyszerre. Egyszerűen figyelemmel kísérhetjük és a rendszer előrejelezheti több, közös célt szolgáló kampány teljesítményét.

A fiókba belépve baloldalt találhatjuk az új funkciót a Minden kísérletek menü alatt.

Kampánycsoportok

Majd az alábbi képernyő áll rendelkezésünkre, hogy létrehozzuk a kampányok csoportosítását és teljesítménycélt rendeljünk hozzá. A teljesítménycél egy adott kampánycsoport összes kampányára vonatkozó számszerű célkitűzések összessége.

kampány csoport létrehozása

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com