We understand, we deliver.

Google Adwords jegyzetekAhogyan azt már megszokhattuk, az Adwords folyamatosan változik, és időről időre hasznos újdonságokkal bővül. 

Az egyik ilyen újdonság a jegyzet készítésének lehetősége, mellyel lehetőségünk van különféle fontos üzenetekkel ellátni a kampányainkat. Erről korábban már írtunk is, itt.

Azóta azonban nem csak kipróbáltuk, hanem előszeretettel használjuk is ezt a lehetőséget, úgyhogy bemutatjuk, hogyan lehet ezt alkalmazni.

Először is fontos, hogy kampány és hirdetéscsoport szinten van lehetőségünk jegyzeteket készíteni, a hirdetéseinket már nem tudjuk ilyen módon megjelölni.

Az új felületen a kampányok vagy hirdetéscsoportok szintjén állva tehát megjelenik egy szemléltető chart (ahogyan a korábbi felületen is).

A chart adott időszakára állva egerünkkel megjelenik a jegyzet készítés lehetősége:

megjegyzes-hozzaadasa

A képernyőfotón látható ‘megjegyzés hozzáadása’ írásra kattintva van lehetőségünk bármilyen, számunkra vagy a kampányok tekintetében fontos jegyzet megadására.

Erre kattintva szabadszöveges mező jelenik meg, ahova bármilyen fontos infot írhatunk, mely a charton az adott napnál jelenik meg.

megjegyzes

Ahogyan látható, egy kis ponttal (négyzettel 🙂 ) jelöli az adwords a jegyzet helyét, amire kattintva megtekinthető akár az összes jegyzet is.

Szóval nagyon hasznos funkció ez, hiszen úgy tudunk módosításokat véghez vinni a kampányainkban vagy hirdetéscsoportjainkban, hogy azt egyúttal jegyzetekkel is elláthatjuk, melynek köszönhetően ez könnyen visszakereshető is lesz, amolyan emlékeztetőként.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com