We understand, we deliver.

Google Adwords: ideje váltani!Már 17 éve annak, hogy a Google bemutatta új termékét az Adwords-öt, mellyel a kis és nagy vállalkozásoknak egyaránt segíteni kívánta a digitális jelenlétét, a könnyeb boldogulást az online térben. Bár sok minden változott azóta, a küldetésük változatlan maradt. 

adwords-kornyezet

Az egyelőre még béta verziióban működő új Adwords felület a gyorsaságon felül azt ígéri, hogy segít hatékonyabban elérni a meghatározott üzleti célokat. A változás folyamatos, de a legfontosabb dolgok elérhetőek az új felületen, kezdve a keresési hirdetésekhez használt remarketinglistáktól a kulcsszótervezőig. Ugyanakkor minden újdonság már csak itt látható és ezen a verzión keresztül használható.

adowrds-beta

Most, hogy minden lényeges dolog elérhető az Adwordsben, semmi akadálya, hogy átszokjunk az új felületre. Annál is inkább, mert év végével már ez lesz az egyedüli módja a fiókok kezelésének, ugyanis a jelenlegi verzió nem lesz tovább elérhető.

Természetesen a végleges változást megelőzően számíthatunk egy értesítő levélre, de nem érdemes megvárni az utolsó pillanatot a váltással.

Néhány segítség

Érdemes megismerkedni ezzel a segítséggel, mely körbevezet az új felületen. Ha a képes útmutatókat jobban kedveled, akkor azt is megtekintheted, de az Adwords súgó is rendelkezésre áll.

 

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com