We understand, we deliver.

Google Ads: Potenciális ügyfelek űrlap bővítményA Google Ads bemutatta a potenciális ügyfelek űrlap bővítményt, eredeti nevén leads extensiont.

Az új funkció segítségével már a találati oldalon tudunk a potenciális ügyfelekről információt szerezni egy legördülő form használatával. A felhasználók így közvetlenül a bővítményen keresztül tudják beküldeni a kontakt információikat, mely egyértelműen nagy segítség a hirdetők számára. 

light-smartphone-macbook-mockup-67112

Az űrlapok használata nem teljesen új találmány, például a Facebook hirdetések során is alkalmazni tudtuk a korábbiakban.

Nézzük, hogyan is működik ez az újdonság a Google-nél? 

  • Hasonlóan jelenik meg, mint a Promóciós bővítmény: egy “callout boxban” egy clipboard ikon kíséretében.
  • Létrehozáskor kiválasztjuk a CTA-t és bevisszük a max 30 karakter hosszúságú szöveget. 
  • Létrehozunk egy lead formot, amely címsora tartalmazza a vállalkozás nevét és leírását max. 200 karakterben. Az információk, amik elkérésére lehetőségünk van: név, e-mail cím, telefonszám, irányítószám.
  • Hirdetésünkhöz képet is tudunk hozzárendeni
  • Végül pedig hozzá kell adni egy linket az adavédelmi irányelvekkel, melyeket alkalmazunk az űrlap esetén.

Bár újdonság ez, mégsem az első hasonló próbálkozása a Google-nek. 2010-ben a “kapcsolati form bővítmény” volt ehhez hasonló, azonban az nem hozott sikert.

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com