We understand, we deliver.

Google Ads adóváltozásA Google az elmúlt napokban bejelentette, hogy november 1-től  új díjakat számol fel az Egyesült Királyságban, Törökországban és Ausztriában megjelenő hirdetések után.

Az Egyesült Királyságban (UK) megjelenő hirdetések után 2%-kal nő a hirdetésfeladás díj, míg Törökországban és Ausztriában 5-5%-kal.

pexels-pixabay-209224

A díjakat a fent említett országokban, a megjelenés után számolják fel és ezek majd külön tételként jelennek meg a számlákban, illetve a Google Ads fiók tranzakciók  szekcionál.

Havi számlázás vagy automatikus befizetés esetén ezeket a díjakat automatikusan hozzáadják a fiókok havi költségkeretéhez. Kézi befizetésnél az adó díjakat a teljes összeg elköltése után számolják fel, így a számla mínuszba mehet, és majd a fennmaradó összeget a következő befizetésnél vonják le. Pl. ha 100 eurós összeget költöttünk el Ausztriában, akkor a hónap végén 105 eurós összeg fog megjelenni a számlánkon.

Nem lenne meglepő, ha a jövőben más országok is csatlakoznának ide, és valamilyen formában megadóztatnák a Google Ads-ben feladott hirdetéseket. 

A Facebook egyelelőre nem adott ki ezzel kapcsolatban közleményt, de a jövőben ott is várható hasonló lépés. 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com