We understand, we deliver.

Gombok a Facebook storykbanTalán már Te is észrevetted, hogy a Facebook egy újdonsággal nyitotta az évet: gombokat helyezett el a storyban. Ezáltal lehetőséged van arra, hogy a céges storyddal forgalmat terelj a megadott oldalaidra.

A Facebook támogatja a forgalomterelést azáltal, hogy gombok használatát tette lehetővé a FB storydban. Amennyiben céges oldalad van és szeretnéd ezt a lehetőséget használni, mindössze annyi teendőd van, hogy a borítóképed alatt lévő gombokat és a névjegyedben megadott információkat átnézed és pontosítod.

Azért van erre szükség, ugyanis a Facebook a storykhoz csak olyan gombok elhelyezését támogatja, amiket egyébként is használsz az oldaladon.

facebook-story-gomb

Így válik lehetőség útvonaltervezésre vagy akár kapcsolatfelvételre is. Ezentúl tehát még inkább érdemes átgondolni, hogy milyen tartalmakat publikálsz a Facebook storydban, hiszen a jól megválasztott tartalom a megfelelően elhelyezett gombokkal nagyban megnövelheti a forgalmadat.

 

Hírünk a Közösségi Kalandozások bejegyzése alapján íródott.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com