We understand, we deliver.

Frissültek a Google minőségi keresési irányelveiA The SEM Post új jelentése alapján frissültek a Google minőségi keresési irányelvei. Az új verziót tartalmazó kézikönyvben a Google részletesebb mobil keresési irányelveket fogalmazott meg épp úgy, mint a helyi (local queries) és a tudás alapú keresések (know queries) esetében.

Jennifer Slegg, a The SEM Post szakértője ebben a posztban osztotta meg a legfontosabb a változásokat, melyeket mindenképpen érdemes alaposan áttekinteni.

quality-control-ss-1920-800x450

Az frissített dokumentum lefed olyan témákat, mint a mobilbarát weboldalak használhatósága, de kitér a kifejezetten helyi, illetve a tudás alapú keresésekre is, illetve az azokra adott válaszként megjelenő tartalmakra, boxokra. Számos keresés esetén a válasz ugyanis már nem adható meg 1-2 mondatos tartalommal, üzenettel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Google minőségi keresési irányelvei nem jelentenek biztos utat az algoritmus rangorolási módszertanának megfejtéséhez. Egyfajta külső iránymutatásként érdemes tekinteni rá, ami ugyanakkor segíthet a rangsort befolyásoló keresőoptimalizálási munkánk során.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com