We understand, we deliver.

Frissítések a Google Ads szabályaibanFrissítésekre jönnek az ingatlan, foglalkoztatás és hitelek hirdetésére vonatkozó szabályoknál a Google-nél. Több változtatás is várható, melyek mind a látogatók védelmét szolgálják. Lássuk, mik ezek.

A Google Ads irányelvei arra szolgálnak, hogy a felhasználókat és hirdetőket védjék és megelőzzék egyebek mellett az olyan jogtalan viselkedést, mint az egyes felhasználókat érő diszkrimináció. A Google lehetővé teszi, hogy a felhasználó kontrollálja, milyen hirdetéseket lát, vagy elutasítsa a személyre szabott hirdetések számára való megjelenését. 

google-ads-frissul

A személyre szabott hirdetésekre vonatkozó irányelvek azt akadályozzák meg, hogy a felhasználókat olyan érzékeny adatok alapján célozzák be, mint származás, vallás, szexualitás, személyes nehézségek, hátrányos helyzet. Nincsenek tehát ilyen és ezekhez hasonló célzási opciók és a diszkrimináció megelőzésére számos frissítést vezetnek be.

Az ingatlan-, foglalkoztatás- és hitel hirdetésére vonatkozó szabályok frissítése megakadályozza az iparágban hirdetők számára, hogy nem, életkor, szülői állapot, családi állapot, irányítószám alapján célozzák be a célközönségeket. 

Ezeket a frissítéseket elsősorban az USA-ban és Kanadában léptetik majd életbe.

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com