We understand, we deliver.

Felpörgött a Facebook StoriesA Facebook Történeket már 500 millióan használják naponta, ami a szeptemberben közzétett 300 millióhoz képest jelentős ugrás.

Ráadásul a hirdetők is egyre nagyobb kedvvel használják, számuk már közelít a napi 3 millióhoz.

facebook-stories

Maga Mark Zuckerberg számolt be az eredményekről, mely egyértelműen a platformban rejlő lehetőségekre mutat rá. A tulajdonos szerint a Történetek, a Csoportok és az üzenetek még számos lehetőségt rejtenek. A Stories már ma is üzleti tevékenységük jelentős részét képezi.

A Stories nem véletlenül fejlődik ilyen ütemben, hiszen a cég nagy erőkkel ösztönzi a marketingeseket annak használatára, mely a hirdetők számára is kifizetődőnek bizonyul.

 

 

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com