We understand, we deliver.

A felhasználók közel fele csak az okostelefonjáról keres a Google-benA Google publikált egy részletes tanulmányt, mely kimutatja, hogy a felhasználók 40%-a csak az okostelefonjáról keres a Google-ben. Soha ennyi keresés nem történt okostelefonokról, mint manapság, köszönhetően olyan felkapott témáknak/kategóriáknak is, mint az egészség, szépség vagy a nevelés.

Google okostelefon felhasználás

További említésre méltó megállapítások a Google tanulmányából:

  • Az emberek 80%-a használ okostelefont
  • 67% használ asztali számítógépet
  • 16% használ tabletet
  • 57%-uk több különböző típusú eszközt használ
  • 27%-uk csak okostelefont használ
  • 14%-uk azonban ragaszkodik az asztali számítógéphez és nem használ mást

Érdemes kiemelni, hogy az egyfajta eszközt preferálók között az okostelefont választók kétszer annyian vannak, mint azok, akik az asztali számítógépet részesítik előnyben. Arról nem is beszélve, hogy az okostelefonokat átlagosan 3 órán keresztül használják naponta, míg a desktop gépeket 2 órán át, a tableteket pedig átlagosan 75 percig.

Bővebben a tanulmányról itt olvashatsz »»

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com