We understand, we deliver.

Fejlődik a Facebook Pixel



A pontosabb konverziókövetés és remarketing érdekében működteti a Facebook a speciális megfeleltetést. Ha be van kapcsolva a speciális megfeleltetés, akkor a Pixel titkosítottan átadja a felismert adatokat a FB-nak, a pontosabb konverziókövetés remarketing érdekében.

Ezek az adatok idáig, űrlap kitöltésből származtak (pl.:vásárlás, hírlevél stb..), december 5-től viszont vizsgálni fogja az oldal egyéb tartalmait is, így majd pontosabb eredményeket érhetünk el.  Nem csupán az űrlap kitöltés adataiból táplálkozhatunk tehát.

facebook-pixel

Viszont mivel itt már nem csak követi a FB a látogatókat, hanem mi adunk át adatokat neki, így az adatvédelemmel is kiemelten foglalkozni kell. A GDPR (bár már nem központi téma), kiemelt fontossággal bír ebben az esetben. 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com