We understand, we deliver.

A Facebook Story-ban is használhatunk a 3D képeketA Facebook még októberben mutatta be a 3D képek felhasználási lehetőségét, és most még tovább lépett.

Még októberben vezette be a Facebook azt az újdonságát, hogy felületén 3D-s képeket használhatunk. Bár akkor még csak a hírfolyamban volt lehetőségünk megosztani ilyen fotókat, most már akár Storyban is használhatjuk ezeket.

A Történetekben való megosztáshoz ugyanúgy kell cselekednünk, mint amikor a hírfolyamban szeretnék megosztani egy 3D képet, azzal a különbséggel, hogy az elhelyezésnél a Storyt adjuk meg a Hírfolyam helyett.

facebook-story-3d

Az új típusú képekre is érvényes lesz a Történetek általános szabálya: 24 óráig látható a feltöltés, és interkacióba lehet lépni vele (pl. kedvelni vagy válaszolni rá).

A SEJ abban is segít, hogyan érdemes létrehozni 3D-ben készült képet.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com