We understand, we deliver.

A Facebook Marketplace már brandek számára is elérhetőA Facebook Marketplace korábban kizárólag C2C platform volt, ez változik a mostani frissítéssel, hiszen nagy B2C lehetőség ez a márkák számára. (US)

Íme 4 ok arra, hogy ezt a lehetőséget miért érdemes kihasználni:

A Facebook Marketplace alacsony díjai

A marketplace-k között az egyik legalacsonyabb díjjal rendelkezik az 5%-os jutaléki díjjal vagy a minimum $0.40-os díjjal a $8 alatti tranzakciók esetében. Ugyanakkor listázási díjakkal sem kell számolni, ami azt jelenti, hogy nincs limitálva a feltöltött készlet mérete.  

A Marketplacera való átállás rendkívül egyszerű

Ahhoz, hogy B2C konstrukcióban áruljunk a Marketplace-n meg kell felelnünk néhány kritériumnak.  Így például érdemes a Facebook által már jóváhagyott listing partnerrel dolgozni (pl. Feedonomics) azon, hogy termékeink felkerüljenek a piactérre. Ennek oka az, hogy ezek a partnerek már átestek a szükséges eljárásánon és így a Facebook bármilyen probléma felmerülésekor könnyebben tud közbeavatkozni, segíteni. 

facebook-marketplace

Két legyet egy csapásra

Új lehetőségekre tehetsz szert, ha klészleted megjelenik a Piactéren: ugyanazt a katalógust használva az Instagramon is jelen tudunk lenni. Az 5%-os jutalék mindkét platformra igaz, figyelembe véve, hogy a két legnépszerűbb közösségi média platformról van szó, nagy előnyökkel járhat márkád számára: eltérő közönségszegmenseket tudsz megszólítani anélkül, hogy az különbeállítást vagy setupot igényelne. 

A Facebook képes személyre szabni a vásárlói élményt

A Facebook arra használja a rendelkezésére álló adatokat, hogy összekösse a felhasználókat az őket érdeklő termékekkel, Azzal, hogy a userek interakcióba lépnek a Piactér egyes termékeivel, idővel számukra egyre relevánsabb termékekkel fognak találkozni. 

A termékeid több elhelyezéssel jelennek majd meg a felhasználóknak: a hírfolyamon, a Piactéren és az oldalak boltjaiban. A Piactér listái az ottani termékek között fognak megjelenni, azonban a felhasználó számára releváns termékek fognak megjelenni. 

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com