We understand, we deliver.

A Facebook lehetővé teszi otthoni szolgáltatások értékesítésétA Facebook a közelmúltban lehetővé tette otthoni szolgáltatások értékesítést a Piactéren.

Ezzel a frissítéssel lehetővé vált a szolgáltatók számára, hogy Facebookon népszerűsítsék otthoni szolgáltatásaikat lokálisan.

A korábbiakban a Marketplace csak fizikai termékek értékesítésére volt alkalmas. Azok számára tehát, akik nem rendelkeztek fizikai termékekkel nem volt opció az ilyen módon való értékesítés.

Egy felmérés szerint emberek milliói kérik ismerőseik segítségét abban, hogy megtalálhassák a megfelelő otthoni segítőket, szolgáltatókat.

Mature plumber fixing a sink at kitchen

Mature plumber fixing a sink at kitchen

Mostantól azok, akik Facebookon keresnek olyan szakembereket, mint pl. vízvezetékszerelő, gázszerelő, stb., megtalálják azokat a Piactéren is.

A Facebookon tehát könnyű szerrel találhatjuk meg a megfelelő szakembereket, melyektől akár csoportosan is kérhetünk ajánlatot, illetve véleményezhetjük is őket. Nem utolsó sorban akár valós időben is kommunikálhatunk velük messengeren keresztül.

Ahogyan az lenni szokott minden újdonság esetében, ez is csak fokozatosan kerül bevezetésre, a következő időszakban az USA-ban indul útjára.

 

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com