We understand, we deliver.

A Facebook eltávolított négy célzási opciótA Facebook szeptemberben megváltoztatta a célzási lehetőségeket, eltávolított négy célzási opciót. 

A Facebook bár fontosnak tartja, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő célcsoporthoz jusson el, mégis változtatásokat vezetett be a célzási lehetőségekben. A Cég platformjain nincs helye gyűlölködésnek és diszkriminációnak, az utóbbi időben azonban a hirdetések megfelelő célzási beállítások mellett alkalmassá váltak erre. 

A szóban forgó négy célzási lehetőség: az iskola, munkáltató, tanulmányi terület és beosztás, amelyek használatát a Facebook algoritmusa a Facebook profilokon szereplő bejegyzések feltérképezésével tett lehetővé.

Az említett célzások letiltása az ezeket használó, de már elindított hirdetéseket nem érinti, új hirdetések, vagy meglévő hirdetések ezen célzásokkal való bővítése azonban már nem lehetséges.

Az, hogy a Facebook olyan változtatásokat vezet be, amit visszamenőleges hatállyal nem alkalmaz, nem szokatlan a Vállalattól.

A hivatalos facebook hír itt olvasható: https://newsroom.fb.com/news/2017/09/updates-to-our-ad-targeting/

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com