We understand, we deliver.

Ezentúl terméklistákat is megjeleníthetünk Youtube hirdetésekbenA YouTube szerint a TrueView for action kampánytípust használó hirdetők száma több mint 260%-kal nőtt tavaly. Nem meglepő hát, hogy a Youtube még több figyelmet fordít a hirdetések fejlesztésére.

Most a terméklisták hirdetéseivel bővül a lehetőségek száma.  Egy új teszt során a hirdetők termékeket jeleníthetnek meg a TrueView műveleti hirdetéseikben.

youtube-hirdetes

Amikor a felhasználók rákattintanak a bővítési nyílra a TrueView for action szalaghirdetésben, a videó alatt megjelenik a termékskála.

Ez a teszt lényegében egyesíti a TrueView for action szalaghirdetést a TrueView terméklistákkal a shoppinng hirdetésekhez .

Hogyan működik?

A Google Merchant Center-fiókot össze kell kötni ehhez a Google Ads-fiókkal.

Mivel Tavaly a Google kiterjesztette a Shopping-kampányokat a YouTube hírcsatornájára és a keresési eredményekre is, még további fejlesztések várhatóak , így egyre inkább érdemes lesz kipróbálni a Youtube for Action lehetőséget, akár kisebb hirdetőknek is! 

 

Forrás:

https://searchengineland.com/youtube-products-trueview-for-action-video-action-campaigns-336164

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com