We understand, we deliver.

Ezentúl 3 címsorral hirdethetsz Google-benA Google bővítette a szövegek darabszámát. Ezentúl lehetőségünk lesz három címsor és két leírás megadására szöveges hirdetéseinkben is.

Ráadásul nem csak a sorok száma, hanem a karakterek száma is megnövekedett, ezentúl 90 karakteres leírást készíthetünk hirdetéseinkhez (ahogyan a reszponzív hirdetéseknél is van). Szóval ha nem vagy híve a reszponzív hirdetéseknek, akkor is van lehetőséged több szöveggel (és nagyobb helyet foglalva) megjelenni a Google találati listáján.

google-hirdetes

Ez az újdonság augusztus végén jelenik meg, és egyre több hirdető számára lesz elérhető a fiókjában.

A reszponzív hirdetések, melyek gépi tanuláson alapulnak a következő hónaptól lesznek elérhetőek, az alábbi nyelveken: angol, francia, német, spanyol. Természetesen fokozatosan a többi nyelvre is kiterjesztésre kerül.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com