We understand, we deliver.

Érkezik az új Panda, és állandósul a PingvinAz idei Search Marketing Expo-n a Pingvin és a Panda algoritmusok jövőjéről is beszámolt Gary Illyes, a Google Webmaster Trends elemzője.

A Pingvin jelenleg nagyon lassú lefutású, de Illyes állítása szerint a Google gőzerővel dolgozik azon, hogy az algoritmus valós időben futhasson. Ennek legnagyobb előnye az lenne, hogy az algoritmus mindig friss adatok alapján tudna dolgozni – szemben a jelenlegi helyzettel, aminél csakis egy időközönként, manuálisan frissített adatkészlet áll rendelkezésére.

Még a Google számára is megterhelő ez a feladat – magyarázta Illyes – hiszen elképesztő mennyiségű módosítást kell végrehajtani a Pingvin algoritmusán. A folyamat sajnos akár hónapokig is eltarthat.

Google Panda update

Jó hír azonban, hogy a Panda következő frissítése már a kertek alatt van. 2-4 héten belül várható az algoritmus adatkészletének megújulása. Nem maga az algoritmus fog változni, pusztán azok az adatok, amik alapján a Panda dolgozik. Így a korábban megbüntetett oldalak végre visszatérhetnek a megszokott kerékvágásba. Sajnos azonban nem garantált, hogy minden oldal feloldozást nyerhet, illetve természetesen az új oldalakat is érintheti a frissítés.

Illyes továbbá megjegyezte, hogy a Google a továbbiakban gyakrabban szeretné a Panda adatkészletét frissíteni – ez azonban mindenképpen manuális frissítés marad, a Pingvinnel ellentétben.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com