We understand, we deliver.

Eltűnhetnek a like-ok Instagramról?A közösségi média használata a benne rejlő lehetőségek és előnyök mellett számos negatívumot is jelenthet a felhasználók számára. Az egyik ilyen a túlzott like központúság, mely ellen úgy tűnik, fellép az Instagram.

Bár az Instagram többször is hangoztatta már, hogy a felület célja alapvetően nem a képek kedvelésért és követő gyüjtésért való megosztása, sokkal inkább egy kifejezésre szolgáló platformként tekintenek magukra. A cél eredetileg a felhasználók életébe való betekintés nyújtása, nem pedig a kedvelések hajszolása.

instagram-like

A felhasználók azonban egyre komolyabb jelentőséget tulajdonítanak a kapott visszajelzéseknek, és a tartalmaikat is az alapján készítik el, hogy az a várható legtöbb visszajelzést hozza számukra.

Az alábbi Tweet mutat rá egy újdonságra, melyet tesztel az Instagram: nem látszódik a like-ok száma, így kisebb nyomás nehezedik a felhasználókra.

Persze a képek feltöltői továbbra is láthatják a megszerzett kedveléseket, azonban a többi felhasználó számára ez nem látható az újítással.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com