We understand, we deliver.

Elindult a Waze hirdetés MagyarországonA Waze a világ legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása, melynek már havi 400.000 aktív magyar felhasználója van. Ez a szám ráadásul hónapról, hónapra 17%-al nő. Így elérkezettnek látták az időt, hogy a Waze hirdetés már magyar célzásokkal is működjön.

Waze hirdetés, ami igazából Google? Nem.

A Waze hirdetés több formája is elérhető, melyről a Google Grundon tartottak egy hivatalos tájékoztatót néhány kiemelt partner ügynökségnek és potenciális ügyfeleknek. A Google még 2013-ban vásárolta meg az izraeli startup céget, de meghagyta egy önállóan működő egységnek és nem olvasztották be a Google Maps-be. Ugyanakkor a monetizálását megkezdték és kihasználva a Google lokális értékesítési erőforrásait sorra bevezették előbb a nagyobb piacokra a Waze hirdetési lehetőségeket, majd a kisebbekre is, de ez még javában zajlik. Innen a kötődés a Google-höz, azonban a hirdetési rendszer “még” teljesen elkülönül.

Waze hirdetés

Waze hirdetés lehetőségek

A Waze hirdetés segítségével megjelenhetünk a térképen egy aktuális reklámüzenettel vagy csak az üzletünk feltüntetésével. A nagyobb üzletláncok komplexebb hirdetési kampányokat is futtathatnak a rendszeren keresztül, de ehhez már nem elegendő a mindenki számára elérhető https://biz.world.waze.com/ oldalon keresztül regisztrálni, hanem ügynökségen keresztül kell felvenni a kapcsolatot a Waze értékesítési csapatával.

Amennyiben bővebben érdeklődik a Waze hirdetési lehetőségekről, ezen az űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot!

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_linkedin:
1
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com